kedvencek (0)

Eladó 125m² családi ház, Velence

Azonosító: W103102 - utoljára módosítva: 2024.02.23

Érdeklődni

Várkapu Ingatlan Ingatlanfejlesztő kft.
Székesfehérvár, Lövölde u.22.
Molnár Zsuzsanna
+36209388930
feuerzsu@gmail.com
Biztonsági kód: 1 + 3 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Velence
alapterület:125 m²
ár:120 000 000 Ft  
szoba:5 (nappalival)  
állapota:felújított  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás

Velencén eladó 3 szoba + 2 nappalis újszerű családi ház!

Eladó Velencefürdő egy csendes utcájában, kivitelező által teljes körűen felújított, kétszintes családi ház, 125 nm hasznos alapterülettel. A házban 2 szoba és 2 félszoba található, továbbá szintenkénti fürdőszoba és külön WC. A telek mérete 513 nm. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Velence központi részén, rövid sétával elérhető a tópart, továbbá a közelben található vasútállomás, óvoda, iskola és bölcsőde.

A földszinten konyha, 2 szoba, fürdőszoba és külön WC, valamint egy háztartási helyiség található. Az emeleten 2 félszoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy különálló WC helyezkedik el. Az emelet előterében nappali kialakítására van lehetőség, melyből egy 12 nm-es terasz nyílik a hátsó kertre nézve.

Az ingatlan különlegessége, hogy alatta egy 9 nm-es borospince található, a kerthez pedig egy 13 nm-es kerti ház tartozik, melyben elektromos padlófűtés és külön WC került kialakításra. Továbbá a kerti ház mellett Diófa és szőlőlugas árnyéka alatt grillező hely kialakítására van lehetőség, melyhez hideg-, melegvíz, áram kivezetésre került.

Az ingatlan műszaki adatokban gazdag: téglából épült, 15 cm-es szigeteléssel rendelkezik, és a tetőn 10 kW-os napelem rendszer. A hűtést-fűtést mindkét szinten 1-1 db 3,5 kW-os inverteres klíma biztosítja, melyet elektromos padlófűtés egészít ki. Hőszivattyú kialakítására is van lehetőség, a lenti szinten vizes padlófűtés került kiépítésre, míg a felső szinten a radiátorok telepítésének lehetősége biztosított.

Az udvar első felében dupla kocsibeálló, elektromos töltési lehetőséggel. Az ingatlan kényelmét és biztonságát fokozza az elektromos bejárati kapu, locsoló és csepegtetőrendszerek, riasztó és kamerarendszer.

Az udvar végében egy nagyobb méretű kerti tároló épület található, amely szerszámok, kerti bútorok, kerékpárok tárolására alkalmas. A telek gyönyörűen gondozott, szépen parkosított, ahol rengeteg időt lehet eltölteni a szabadban. A kertben a gyümölcsfák és az örökzöldek teszik még kellemesebbé az itt töltött időt.

Az ingatlan ideális választás lehet családok számára, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi kényelmekről sem. A környék csendes, biztonságos, ugyanakkor könnyen megközelíthető és közel van a főbb közlekedési csomópontokhoz.


Várkapu Ingatlan Ingatlanfejlesztő kft.
8000 Székesfehérvár, Lövölde u.22.
Tel: +36302049970
E-mail: leposa.jozsef@gmail.com